Radisson Blu Beach Resort Crete

Isl Crete Lassithi Greece
isl. Crete-Lassithi vezi pe harta

Camere

  Facilitati camere: aer condiționat, telefon direct, internet Wi-Fi gratuit, seif electronic (gratuit), TV satelit, televizor cu ecran plat, set cafea / ceai, fierbator electric, mini-frigider / minibar (contra cost), uscator de par, cada / duș, set de baie de marcă, halate de baie și papuci, fier de călcat (la cerere), izolare fonică, balcon / terasă. Minibar (la sosire): apă, băuturi răcoritoare, bere, vin. 1 sticlă de apă pe cameră (zilnic).
Double Superior (~34 mp) Camere renovate în 2018. Pat dublu king - size sau 2 paturi de o persoană, canapea.
Double Superior SV (~34 mp) Camere renovate în 2018. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea extensibilă.
Junior Suites Deluxe Chill White (~38 mp) Camere renovate (2019). Paturi duble king-size sau de o persoană, interioare de lux, cadă și duș separat cu duș tip ploaie.
Junior Suites Deluxe Chill White/SV (~38 mp) Camere renovate (2019). Vedere spre mare. Paturi duble king - size sau de o persoană, interioare de lux, cadă și duș separat cu duș tip ploaie.
Junior Suites Deluxe Chill White/SF (~38 mp) Camere renovate (2019). Aproape de plajă. Paturi duble king - size sau de o persoană, interioare de lux, cadă și duș separat cu duș tip ploaie.
Junior Suites Deluxe Chill White/Outdoor Jacuzzi/SV (~42 mp) Camere renovate (2019). Terasa spațioasă cu jacuzzi, vedere la mare. Plan deschis, pat dubluking size sau 2 paturi de o persoană, interioare de lux, cadă și duș separat cu duș tip ploaie.
Junior Suites Deluxe Chill White/Outdoor Jacuzzi (~42 mp) Camere renovate (2019). Terasa spațioasă cu jacuzzi. Plan deschis, pat dublu king - size sau 2 paturi de o persoană, interioare de lux, cadă și duș separat cu duș tip ploaie.
Junior Suites Deluxe Chill White/Outdoor Jacuzzi/SF (~42 mp) Camerele renovate (2019). Terasa spațioasă cu jacuzzi. Plan deschis, pat dublu king size sau 2 paturi de o persoană, interioare de lux, cadă și duș separat cu duș tip ploaie.
Junior Suites Deluxe Chill White/Private Pool (~52 mp) Camere spațioase (2018). Terasa spațioasă (25-30 mp), piscină privată. Plan deschis, zonă de zi, pat dublu, canapea, interioare de lux, cadă și duș separat cu duș tip ploaie, mașină de cafea Nespresso.
Junior Suites Deluxe Chill White/Private Pool/SF (~52 mp) Camerele renovate (2018). Terasa spațioasă (25-30 mp), piscină privată. Plan deschis, zonă de zi, pat dublu, canapea, interioare de lux, cadă și duș separat cu duș tip ploaie, mașină de cafea Nespresso.
Junior Suites Deluxe Chill White/Private Pool/SV (~52 mp) Camerele renovate (2018). Terasa spațioasă (25-30 mp), piscină privată. Plan deschis, zonă de zi, pat dublu, canapea, interioare de lux, cadă și duș separat cu duș tip ploaie, mașină de cafea Nespresso.
Junior Suites Deluxe Pure White/SV (~32 mp) Camerele renovate (2019). Plan deschis, zonă de zi, pat dublu king - size sau 2 paturi de o persoană, canapea, interior de lux, baie cu duș tip ploaie.
Junior Suites Deluxe Pure White (~32 mp) Camerele renovate (2019). Plan deschis, zonă de zi, pat dublu king size sau 2 paturi de o persoană, canapea, interior de lux, baie cu duș tip ploaie.
Suites Family Superior/SV (~62 mp) Terasă privată sau balcon mare, 2 dormitoare, un pat dublu king size și 2 paturi de o persoană, 2 televizoare, 2 băi (una cu cadă și duș tip ploaie; a doua cu duș).
Suites Family Superior (~62 mp) Terasă privată sau balcon mare, 2 dormitoare, un pat dublu king size și 2 paturi de o persoană, 2 televizoare, 2 băi (una cu cadă și duș tip ploaie; a doua cu duș).
Suites Island Deluxe (~52 mp) Camere renovate (2018). Plan deschis, interior de lux, un pat dublu king-size sau 2 paturi de o persoană, o canapea, o zonă de living cu TV mare, o baie - o cadă independentă și un duș separat cu duș tip ploaie și un televizor suplimentar, aparat de cafea Nespresso.
Suites Island Deluxe/SV (~52 mp) Camere renovate (2018). Plan deschis, interior de lux, un pat dublu king-size sau 2 paturi de o persoană, o canapea, o zonă de living cu TV mare, o baie - o cadă independentă și un duș separat cu duș tip ploaie și un televizor suplimentar, aparat de cafea Nespresso.
Suites Island Outdoor Jacuzzi (~52 mp) Camere renovate (2019). Terasă spațioasă cu jacuzzi. Plan deschis, interior de lux, un pat dublu king - size sau 2 paturi de o persoană, o canapea, o zonă de living confortabilă, cu un TV mare, o baie - o cadă independentă și un televizor suplimentar, o mașină de cafea Nespresso.
Suites Island Outdoor Jacuzzi/SF (~52 mp) Camere renovate (2019). erasă spațioasă cu jacuzzi. Plan deschis, interior de lux, un pat dublu king - size sau 2 paturi de o persoană, o canapea, o zonă de living confortabilă, cu un TV mare, o baie - o cadă independentă și un televizor suplimentar, o mașină de cafea Nespresso.
Suites Island Outdoor Jacuzzi/SV (~52 mp) Camerele renovate (2019). Terasă spațioasă cu jacuzzi. Plan deschis, interior de lux, un pat dublu King - Size sau 2 paturi de o persoană, o canapea, o zonă de living confortabilă, cu un TV mare, o baie - o cadă independentă și un televizor suplimentar, o mașină de cafea Nespresso.
Villa Dip Blu 2-Bedrooms/Private Pool/SV (~85 mp) Camerele renovate (2020). Terasă spațioasă, cu piscină privată (24 mp), interior luxos, living spațios elegant și 2 dormitoare. Dormitorul principal cu un pat dublu king size și un al doilea dormitor cu două paturi de o persoană; 2 băi cu dușuri, consola PlayStation 4 (la cerere, în funcție de disponibilitate), aparat de cafea Nespresso.
Villa Dip Blu 2-Bedrooms/Private Pool/SF (~85 mp) Camerele renovate (2020). Terasă spațioasă, cu piscină privată (24 mp), interior luxos, living spațios elegant și 2 dormitoare. Dormitorul principal cu un pat dublu king size și un al doilea dormitor cu două paturi de o persoană; 2 băi cu dușuri, consola PlayStation 4 (la cerere, în funcție de disponibilitate), aparat de cafea Nespresso.
Villa Dip Blu 2-Bedrooms/Private Pool (~85 mp) Camerele renovate (2020). Terasă spațioasă, cu piscină privată (24 mp), interior luxos, living spațios elegant și 2 dormitoare. Dormitor principal cu pat dublu king-size și un al doilea dormitor cu două paturi de o persoană; 2 băi cu dușuri, consola PlayStation 4 (la cerere, în funcție de disponibilitate), aparat de cafea Nespresso.
Villa Dream 4-Bedrooms/Private Pool (~180 mp) Camerele renovate (2020). Lângă mare. Lux și confort maxim. Terasa spațioasă, cu piscină privată și jacuzzi (pentru 4 persoane), cascadă de la peretele exterior la piscină, o zonă privată deschisă (150 mp), un salon deschis, un grătar și un șemineu. Camera de zi elegantă, spațioasă, 2 dormitoare cu pat dublu king - size, 2 dormitoare cu 2 paturi individuale (fiecare), 4 băi cu dușuri, consola PlayStation 4 (la cerere, în funcție de disponibilitate), 2 aparate de aer condiționat, bucătărie mică cu microunde, aparat de cafea Nespresso.
Villa Dream 4-Bedrooms/Private Pool/SV (~180 mp) Camerele renovate (2020). Lângă mare. Lux și confort maxim. Terasa spațioasă, cu piscină privată și jacuzzi (pentru 4 persoane), cascadă de la peretele exterior la piscină, o zonă privată deschisă (150 mp), un salon deschis, un grătar și un șemineu. Camera de zi elegantă, spațioasă, 2 dormitoare cu pat dublu king - size, 2 dormitoare cu 2 paturi individuale (fiecare), 4 băi cu dușuri, consola PlayStation 4 (la cerere, în funcție de disponibilitate), 2 aparate de aer condiționat, bucătărie mică cu microunde, fierbător electric, aparat de cafea Nespresso.
Villa Island 2-Bedrooms/Deluxe (~76 mp) Camere renovate (2019). 2 dormitoare, un pat dublu și 2 paturi de o persoană, 2 băi elegante (una cu cadă, a doua cu duș), o sufragerie elegantă, 3 televizoare, consola PlayStation 4, o chicinetă cu cuptor cu microunde, un fierbător electric, o mașină de cafea Nespresso.
Villa Island 2-Bedrooms/Deluxe/SV (~76 mp) Camere renovate (2019). 2 dormitoare, un pat dublu și 2 paturi de o persoană, 2 băi elegante (una cu cadă, a doua cu duș), o sufragerie elegantă, 3 televizoare, consola PlayStation 4, o chicinetă cu cuptor cu microunde, un fierbător electric, o mașină de cafea Nespresso.
Villa Island 3-Bedrooms/Deluxe/SV (~76 mp) Camere renovate (2019). 3 dormitoare, un pat dublu și 4 paturi de o singură persoană, 2 băi elegante (una cu cadă, a doua cu cabină de duș), o sufragerie elegantă, 3 televizoare, consola PlayStation 4, o chicinetă cu cuptor cu microunde, un fierbător electric, o mașină de cafea Nespresso.
Villa Island 3-Bedrooms/Deluxe (~76 mp) Camere renovate (2019). 3 dormitoare, un pat dublu și 4 paturi de o singură persoană, 2 băi elegante (una cu cadă, a doua cu cabină de duș), o sufragerie elegantă, 3 televizoare, consola PlayStation 4, o chicinetă cu cuptor cu microunde, un fierbător electric, o mașină de cafea Nespresso.
Villa Loft Open plan/2-Bedrooms/Private Pool/SV (~65 mp) Numere actualizate (2020). Piscină privată (24 mp), distanță de la perete la piscină, jacuzzi în aer liber, interior luxos, spațiu de locuit spațios, 2 dormitoare, 2 băi cu duș. Vila duplex: la etajul inferior există un dormitor cu două paturi de o persoană și o baie, la etajul superior există un dormitor cu un pat dublu și o baie. Aparat de cafea Nespresso.
Villa Loft Open Plan/2-Bedrooms/Private Pool (~65 mp) Numere actualizate (2020). Piscină privată (24 mp), distanță de la perete la piscină, jacuzzi în aer liber, interior luxos, spațiu de locuit spațios, 2 dormitoare, 2 băi cu duș. Vila duplex: la etajul inferior există un dormitor cu două paturi de o persoană și o baie, la etajul superior există un dormitor cu un pat dublu și o baie. Aparat de cafea Nespresso.
Island Hideaway Villa PP/Deluxe/SV (~55-65 mp) Camerele renovate (2019). Etaj în plan deschis, parter, piscină privată (24 mp), interior elegant, pat dublu, TV, canapea, living cu TV mare, baie elegantă cu cadă independentă și TV suplimentar, dus, aparat de cafea Nespresso, (3 televizoare).
Island Hideaway Villa PP/Deluxe/SF (~55-65 mp) Camerele renovate (2019). Etaj în plan deschis, parter, piscină privată (24 mp), interior elegant, pat dublu, TV, canapea, living cu TV mare, baie elegantă cu cadă independentă și TV suplimentar, dus, aparat de cafea Nespresso, (3 televizoare).
Island Hideaway Villa PP/Deluxe (~55-65 mp) Camerele renovate (2019). Etaj în plan deschis, parter, piscină privată (24 mp), interior elegant, pat dublu, TV, canapea, living cu TV mare, baie elegantă cu cadă independentă și TV suplimentar, dus, aparat de cafea Nespresso, (3 televizoare).
Island Hideaway Villa 2-Bedrooms/PP/SV (~65-80 mp) Camerele renovate (2019). Piscină privată (24 mp), duș în aer liber, interior elegant și luxos, living spațios, 2 dormitoare (pat dublu, 2 paturi de o persoană), canapea, baie elegantă cu cadă independentă și TV suplimentar, duș; a doua baie cu dus; aparat de cafea Nespresso, (3 televizoare).
Island Hideaway Villa 2-Bedrooms/PP (~65-80 mp) Camerele renovate (2019). Piscină privată (24 mp), duș în aer liber, interior elegant și luxos, living spațios, 2 dormitoare (pat dublu, 2 paturi de o persoană), canapea, baie elegantă cu cadă independentă și TV suplimentar, duș; a doua baie cu dus; aparat de cafea Nespresso, (3 televizoare).
Island Hideaway Villa 3-Bedrooms/PP (~70-90 mp) Camerele renovate (2019). Piscină privată (24 mp), duș în aer liber, interior elegant și luxos, living, 3 dormitoare (pat dublu, 4 paturi de o persoană), canapea, 2 băi cu dușuri; aparat de cafea Nespresso, 3 televizoare.
Island Hideaway Villa 3-Bedrooms/PP/SV (~70-90 mp) Camerele renovate (2019). Piscină privată (24 mp), duș în aer liber, interior elegant și luxos, living, 3 dormitoare (pat dublu, 4 paturi de o persoană), canapea, 2 băi cu dușuri; aparat de cafea Nespresso, 3 televizoare.
Island Hideaway Villa 4-Bedrooms/PP/SV(~180 mp) Camere renovate (2020). Aproape de plajă. Plan deschis (150 mp). Piscină privată (24 mp), duș exterior, interior luxos elegant, living, 4 dormitoare (2 paturi duble king -size, 4 paturi de o singură persoană), 3 băi cu dușuri; aparat de cafea Nespresso.
Island Hideaway Villa 4-Bedrooms/PP (~180 mp) Camere renovate (2020). Aproape de plajă. Plan deschis (150 mp). Piscină privată (24 mp), duș exterior, interior luxos elegant, living, 4 dormitoare (2 paturi duble king -size, 4 paturi de o singură persoană), 3 băi cu dușuri; aparat de cafea Nespresso.
Serviciu de curatenie - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână. Încălzire piscină privată - contra cost.

Mese

Mese Mic dejun
Grab & Run, mic dejun timpuriu (pe tot parcursul sezonului) lângă lobby: intervalul 04:00 - 07:30 cafea Nespresso, prăjituri, biscuiți. Brasserie Mosaic - 07.30 - 10.30 bufet
Mic dejun grecesc - 08.00 - 11.00 bufet grecesc
Din iunie - bufet internațional lângă piscină Prânz Brasserie Mosaic (tot sezonul) - 12.30 - 14.30 (bufet internațional, spectacole culinare).
Payot Bar (din mai) 12.00 - 17.00 Salate, gustări, deserturi.
Pool Front Restaurant (din mai) 13.00 - 16.00 – preparate mediteraneene, salate, deserturi.
Olivia Bar (din iunie) 12.00-18.00 – gustări lângă piscină. Cină
Brasserie Mosaic 18.30-21.30 -  Colțuri tematice zilnice, spectacole de gătit
Ariadni Taste of Crete 19.00-22.00 – Bucătărie autentică greacă și cretană.
Payot Bar (din mai) 19.00-22.00 – Grill House – Grill.
Italian Deli Ресторан (din mai) 19.00-22.00 - bucătărie italiană și mediteraneană
On the Rocks BBQ (din mai) 19.30 - 22.00 – Grătar (cu vedere la plaja cu nisip) - fructe de mare, salate, spectacole de gătit. Oferte suplimentare:
Pentru o ședere minimă de 6 nopți - două vizite; Pentru o ședere de 7 nopți - trei vizite; pentru sejururi de 3 nopți suplimentare (după 7 nopți) - o altă vizită suplimentară la următoarele restaurante: Prânz - Prânz la Italian Deli Restaurant
Cină - Cină la Italian Deli Restaurant
Cină - Cină la Ariadni Restaurant
Cină - Cină la On the Rocks BBQ
Cină - Cină la Payot Bar ! Este necesară rezervarea în avans. Restaurantele și barurile sunt dependente de condițiile meteo.
! Restaurantele tematice sunt deschise de mai multe ori pe săptămână, este necesară rezervarea. Opțiuni vegetariene disponibile.
Pentru alergii și cerințe dietetice speciale, trebuie să contactați administrația.
În timpul cinei, restaurantele tematice oferă băuturi: apă minerală, băuturi răcoritoare, sucuri, bere draft, vin alb și roșu. Casual Chic Dress Code în toate restaurantele. Pentru sosiri târzii (după închiderea restaurantului Μosaic) - cu rezervare prealabilă cu 48 de ore mai devreme - un fel de mâncare de bun venit (carne sau fructe de mare).
Pentru siguranța oaspeților,  lângă piscină băuturile sunt servite în recipiente de plastic.
Hotelul își rezervă dreptul de a alege mărci de băuturi internaționale, premium și locale. Baruri
Băuturi all inclusive: cafea filtrată, espresso, cappuccino, cafea instant, ciocolată caldă, ceai, sucuri, băuturi răcoritoare, bere draft, vin de casă, băuturi locale, cocktail-uri.
Main Pool Bar 10.00-24.00
Veranda Lounge BAR 09.00-24.00 lobby
Adults Chill out Pool Bar 10.00-17.00 Doar pentru adulți! (din momentul deschiderii până pe 10 mai - este deschis tuturor oaspeților, deoarece piscina este încălzită).
Olivia Pool Bar (din iunie) 10.00-17.00
Payot Pool Bar (din mai) 10.00-17.00   Note suplimentare
Joyland Kids World
Sală de fitness 06.00 - 23.00
Divertisment de seară, muzică live.
O piscină încălzită în aer liber disponibilă gratuit pentru toți oaspeții (de la deschiderea sezonului până la 10 mai).
Toate camerele au un set de cafea / ceai, în vile există o mașină de cafea Nespresso.
Meniu de perne. Halate de baie și papuci în toate camerele. Set de baie.
Seif în toate camerele.
Internet Wi-Fi gratuit de mare viteză pentru toți oaspeții.
Parcare gratuită.
Gratuit - șezlonguri și umbrele pe plajă și piscină, prosoape de plajă.
Pentru siguranța oaspeților, lângă piscină băuturile sunt servite în recipiente de plastic.
Băuturile alcoolice sunt furnizate numai oaspeților cu vârsta peste 18 ani. ! Hotelul își rezervă dreptul de a face unele modificări ale programului, precum și schimbări în selecția băuturilor importate, a băuturilor de marcă și a băuturilor locale.      
Distanta fata de mare: 0 m

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Radisson Blu Beach Resort Crete, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate