Animatic
Localizare

Diamond Elite Hotel & Spa deschis in anul 2014,este situat la doar 250 de metri de plajă. În plus, hotelul este pregătit pentru o vacanță de neuitat cu piscine pentru adulți și pentru copii. Plajele cu nisip fin, piscinele, jocurile in piscină și gimnastica in apă vă vor atrage atenția.Cazare

Există diferite tipuri de camere precum: camere standard, camere de familie și camere pentru persoane cu handicap. Hotelul are cinci etaje si este situat pe o suprafață de 8.000 de metri pătrați.

Hotelul dispune de 177 camere de oaspeți cu o capacitate de 500 de persoane. 

Camera standard - are o suprafata de 28 m2, paturi twin si un fotoliu. Are vedere la mare sau la gradina. Include facilitati precum: minibar, uscator de par, seif, marmura, servicii pentru ceai si cafea, TV cu LED, dus/cada, WC. 

Suita Junior - are o suprafata de 56 m2, paturi twin si un fotoliu. Are vedere la mare sau la gradina. Include facilitati precum: minibar, uscator de par, seif, marmura, servicii pentru ceai si cafea, TV cu LED, dus/cada, WC. Servicii

 
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai două restaurante A la Carte, care sunt dominate de bucătăria otomană și mediteraneană, precum și restaurantul tip bufet principal.

Restaurantul principal are o capacitate de 450, 300 de persoane în interior și 150 de persoane în aer liber.
În plus, toți oaspeții au posibilitatea de a servi gustări pe plajă, înghețată lângă piscină, tort, clătite, ceai, cafea. La acestea se adaugă un bufet de noapte la Diamond Elite Hotel & Spa. Totul este gratuit la bufetul de noapte care este îmbogățit cu diverse preparate.

De asemenea, aveti opțiuni de activitate variind de la darts la aerobic, volei pe plajă la tenis de masă, zumba, billard, boccia.

În timpul serii, vă așteaptă spectacole cu muzicale live, spectacole de teatru, spectacole de divertisment, animație, dans și divertisment muzical. 
Lobby Bar, Coctail Bar , Barul de la piscină, discoteca și barul de pe plajă.Facilitati

Oaspeții au la dispoziție facilități de tenis de masă, biliard și darts, precum și un serviciu de închiriere de autoturisme.

In incinta hotelului veti gasi: Lobby Bar, Coctail Bar , Barul de la piscină, discoteca și barul de pe plajă.
 Plaja si Piscine

Diamond Elite Hotel & Spa este la doar 250 de metri de plajă.
Puteți să faceți plajă pe această plajă privată nisipoasă, precum și in piscina hotelului.


vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Baia Mare catre DIAMOND ELITE HOTEL & SPA 5 *, Antalya, Turcia