CAMERE CU CONFIRMARE PE LOC! Hotel BAREFOOT ECO MALDIVES 4* www.thebarefoot.com Hotelul este situat pe o superba plaja privata, de nisip alb. Gradina luxurianta de palmieri in care se afla vilutele si vederea frontala la apele azurii ale oceanului, precum si conceptul eco al hotelului sunt doar cateva dintre principalele atractii ale proprietatii. Daca va doriti o vacanta relaxanta in care sa va petreceti timpul desculti, sa va bucurati de sedintele de yoga si masaj sau sa testati centrul de scufundari, ati ajuns in locul perfect. Preparatele culinare sunt pregatite din ingrediente foarte proaspete si de cea mai buna calitate! 7 nopti cazare la hotel BAREFOOT ECO MALDIVES 4* cu tipul de masa specificat (mic dejun, demipensiune, fullboard) Transport avion compania FLY DUBAI: Bucuresti Otopeni – Maldive (Male) – retur Transfer aeroport - hotel - aeroport (zbor intern) Emiterea biletelor de avion pentru zborul intern se face cu cel putin 15 zile inainte de data sosirii; Bagajul permis pentru zborul intern este de 20 kg/persoana la cala si bagaj de mana 5 kg /pers. Pentru extra bagaj se va achita o taxa suplimentara care se va achita direct de catre turist, la fata locului. (02 usd/kg) Taxe de aeroport si securitate (pot suferi modificari pana la data plecarii).

vezi mai multe

7 nopti cazare la hotel THE BAREFOOT ECO MALDIVES 4* cu tipul de masa specificat

Transport avion compania FLY DUBAI: Bucuresti Otopeni – Maldive (Male) – retur

Transfer aeroport - hotel - aeroport (zbor intern)

Taxe de aeroport si securitate (pot suferi modificari pana la data plecarii).

Transferul Male airport-hotel-Male airport se face cu zbor intern: emiterea biletelor de avion pentru zborul intern se face cu cel putin 15 zile inainte de data sosirii;

Bagajul permis pentru zborul intern este de 20 kg/persoana la cala si bagaj de mana 5 kg /pers.

Pentru extra bagaj se va achita o taxa suplimentara care se va achita direct de catre turist, la fata locului. (02 usd/kg)

vezi mai multe

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection (fara limita de varsta, fara fransiza, exceptie riscurile asociate imbolnavirii cu Covid -19). Asigurarea se poate achizitiona optional, la tariful de 25 eur/ pers.

Taxa de viza ( la momentul acesta, visa se obtine pe aeroport in Maldive si nu este contra cost. Se va verifica inainte de plecare daca exista modificari cu privire la taxa de viza);

Alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre VALENTINE'S DAY IN MALDIVE! - 2024, Male, Maldive

Verifica tarife si disponibilitate