Hotel Rina

Sinaia, Valea Prahovei

4
 
Transport
Period 29-12-2019 - 02.01.2020
TripAdvisor 3.5 Tripadvisor Score: 3.5
Special offer
from
 
46169
per persoana / 3 nopti

Aflat în inima stațiunii regale Sinaia, Hotel Rina Sinaia este reperul pentru experiența confortului desăvârșit. Hotelul reunește 246 camere, dintre care 95 camere duble deluxe, la un standard exceptional privind designul si confortul, o zonă SpA cu piscină, saună uscată, hammam și o generoasă sală de fitness, 3 săli de conferință, cu o capacitate totală de 300 locuri, două restaurante, unul cu specific tradițional și unul cu specific internațional, locuri de joacă pentru copii, bar, parcare de peste 100 locuri.
 
Rina Sinaia este deopotrivă destinația ideală pentru sejururi tip leisure, pentru cupluri și familii, dar și pentru evenimente de business.
 
Experiența de zeci de ani în domeniul ospitalității ne recomandă drept partenerul ideal pentru sejururi excepționale pe Valea Prahovei.

Tarife incepand cu 2250 lei / persoana / pachet

 29 Decembrie 2019 – 02 Ianuarie 2020 (3 sau 4 nopţi)

                 

 

Pachet 3 nopti

 

Pachet 4  nopti

Camera dubla budget

4500.00 lei

4800.00 lei

Camera dubla standard

4990.00 lei

5295.00 lei

Camera dubla DELUXE

5590.00 lei

5940.00 lei

Pat suplimentarcopil 6-12 ani

1060.00 lei

1150.00 lei

 

Pachetul include:

3 sau 4 nopti de cazare cu mic dejun bufet – cu exceptia zilei de 01.01.2020, cina bufet in data de 30.12.2019 cu program artistic

Cina festiva in 31.12.2019 cu program artistic

 cina in data de 01.01.2020 cu program artistic

 parcare – in limita locurilor disponibile, acces piscina – in limita capacitatii maxim admise, TVA si taxele locale

-          Pat suplimentar (copil 6 – 12 ani) = 1060,00 lei/pat/sejur 3 nopti – include cazare in camera parintilor si mesele din program („meniu copil”)

-          Pat suplimentar (copil 6 – 12 ani) = 1150,00 lei/pat/sejur 4 nopti – include cazare in camera parintilor si mesele din program („meniu copil”)

Despre Sinaia - prezentare, informatii, poze si recomandari

Sinaia una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania se prezinta vizitatorului cu un bogat trecut cultural si social. Fosta resedinta a regilor, si purtand un nume sfant, cel al Muntelui Sinai, ce a fost dat pentru prima oara Manastiri Sinaia de catre Spatarul Mihail Cantacuzino (sec XVII), Sinaia inbina neintrecut frumusetea naturii cu cea a artei arhitecturale. 

Statiunea este situata la o altitudine cuprinsa intre 798 si 1055m, pe versantul sud-estic al Masivului Bucegi, de-a lungul vaii Prahova . Poalele impadurite ale muntilor Furnica, Zgarbura, Coltii lui Barbes si Culmea Izvorului incadreaza statiunea intr-o frumoasa scena verde. La o distanta de 123 km de Bucuresti,106 km de Aeroportul International Henri Coanda(Bucuresti)si 37 Km de Brasov, Sinaia este situata de-a lungul DN1, beneficiind si de cai ferate de acces. 

Sinaia este locul vacantelor visate, ce devin realitate. 

Muntii Bucegi, situati la vest, ca un urias “scut de paza” al asezarii, domina Sinaia printr-un abrupt de peste 1000 m. Varfuri tasnind dincolo de 2000 m, stralucind vara in bataia soarelui, iar iarna sub mantia alba a zapezii, sunt presarate la marginea marelui abrupt al Bucegilor, unul dintre cele mai impresionante din cate exista in Romania. 
Plaiurile Vaii Prahovei pot fi admirate in numeroase moduri, Sinaia fiind locul ideal in care persoanele active - si nu numai ele - pot petrece clipe de neuitat. Aici poate fi experimentat cu succes conceptul de vacanta activa. 

Pentru terenuri dificile, ATV-urile dau posibilitatea explorarii motorizate si fara efort, oferind si o doza de adrenalina. Se pot alege trasee de concurs, atat pentru ATV, cat si pentru autovehicule off-road. 

Daca se doreste acoperirea rapida a unei arii extinse atunci vizitatorul poate alege mountain-biking-ul. Biciclete speciale, echipate modern pentru siguranta, pot fi inchiriate din Sinaia. 

Pe timp de iarna, paradisul schiorilor este Sinaia. Se pot practica, pe partiile amenajate, coborari de agrement, schi fond, schi alpin, schi randonee, schi extrem si snowboard, iar pe partia de bob, cu 13 viraje, se pot organiza concursuri. 

Pentru cei care prefera drumetiile, imprejurimile Sinaiei ofera trasee montane cu grade de dificultate variate. 
De la cele mai simple, favorabile curelor de teren, pana la cele foarte dificile, de escalada - toate poarta calatorul prin locuri extrem de pitoresti. 

Atractii turistice: Castelul Peles, manastirea Sinaia, Muzeul George Enescu, Cazino-ul; Muntii Bucegi: Babele, Sfinxul, Crucea Eroilor de pe Muntele Caraiman, Schitul din Pestera Ialomitei, Lacul Bolboci, cascada Urlatoarea; partiile de ski. 


Sinaia | Sinaia una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania se prezinta vizitatorului cu un bogat trecut cultural si social. Fosta resedinta a regilor, si purtand un nume sfant, cel al Muntelui Sinai, ce a fost dat pentru prima oara Manastiri Sinaia de catre Spatarul Mihail Cantacuzino (sec XVII), Sinaia inbina neintrecut frumusetea naturii cu cea a artei arhitecturale

Solicita Oferta acum