Activitati de toamna recomandate pentru reunirea echipelor

Dezvoltarea Echipei prin Activitati Adaptate Schimbarilor

 
la cerere

“Change is the law of life. And those who look only to the past or the present are certain to miss the future” – John F Kennedy

Schimbarea este un aspect inevitabil si adesea pozitiv al lucrului cu ceilalti, iar capacitatea de a face fata schimbarii poate reduce stresul si creste productivitatea.
S-ar putea chiar sa descoperiti ca va apar noi oportunitati interesante atunci când invatati sa acceptati si sa imbratisati schimbarea.

Insa acceptarea schimbarii este de multe ori greu de realizat intrucat presupune iesirea din zona de confort, iar creierul nostru are tendinta de a se opune.
Atunci cand identificati semnalele unei schimbari care se indreapta catre voi, recomandam sa parcurgeti cativa pasi emotionali, care va vor face sa acceptati mai usor schimbarea si sa va bucurati de beneficiile ei:

1.     Ramaneti pozitivi

2.     Concentrati-va pe ceea ce puteti controla

3.     Ramaneti conectati la colegi

4.     Stabiliti obiective noi 

5.     Obtineti o perspectiva noua

Acceptati schimbarea

 

1. COOK & FUN
 

Cand vorbim de schimbare, gatitul si savoarea meselor au suferit schimbari majore in aceasta perioada.
Cook & Fun este un program care raspunde nevoii continue de reconectare a colegilor.
Ne pregatim pranzul sau cina, individual, sub intrumarea unui Chef Trainer! Intr-o locatie sigura, destinata exclusiv evenimentelor culinare.
Este o modalitate excelenta de sarbatori reunirea echipei, si in plus, beneficiati de o experienta unica, in conditii de siguranta.

 

2. GRAFFITI TEAM ART
 

Tehnica Graffiti Stencils este o noua abordare prin care Graffiti-ul se transforma in arta. Chiar si cei care nu au deschidere catre abilitatile artistice, isi vor demonstra si vor intelege, ca daca isi propun sa reuseasca, atunci vor reusi.
Un program ideal pentru a pune echipa in fata unor abilitati neexersate pana in prezent! 

Provocarea consta in pictatul unui canvas de dimensiuni mari, folosind tehnica graffiti stencils, fiecare coleg punandu-si amprenta pe o sectiune a tabloului. Pregatiti-va sa dati frau liber inspiratiei si culorilor!

 

3. IMPRO SHOW


Improvizatia presupune adaptare permanenta la schimbare. Nimic nu e scris, nimic nu e sigur. 
Folosind tehnicile improvizatiei, participantii reusesc sa-si depaseasca temeri, sa accepte neprevazutul, sa se adaptaze rapid la noile situatii si sa savureze momente intense de distractie.
O echipa de actori va coordona intreaga activitate, astfel incat experienta sa fie completa.

 

Solicita oferta personalizata

You must agree to the conditions for processing your personal data.