Miraggio Thermal Spa Resort 5* Deluxe

• Vacante pentru familii • Vacante cu copiii • Vacanta activa • Calatorii de afaceri

5
 
Transportation
Period 01.05.2020 - 01.10.2020
TripAdvisor 4.5 Tripadvisor Score: 4.5
de la
 
76

O combinație uimitoare între farmecul naturii și măreția arhitecturii moderne.

Stil amfiteatru, plajă privată cu nisip, port sportiv pentru iahturi, o gamă largă de camere confortabile, restaurante, baruri, un centru de conferințe ultra-modern, piscine și servicii la nivel înalt.
Planeta Miraggio Kids face parte din uriașul complex de teatru Miraggio Park, care constă dintr-o sală de concerte modernă pentru 800 de persoane, un parc animatronic unic, un club pentru copii, o cafenea, un mini parc splash, precum și activitati sportive si locuri de joacă. Spectacole Grandiose, festivaluri de primă clasă, evenimente unice, de la Academia de Artă Magică și Arta Circului până la cursuri de master culinare. Sufletul stațiunii - Myrthia Thermal Spa - combină tradiții și experiență vechi de secole cu o abordare de wellness  modernă.

 Informatii folositoare

Nou 2019! Spectacol Miraggio on Ice - resortul Miraggio Thermal Spa prezintă principala noutate a sezonului 2019 - marele spectacol de gheață "Miraggio on Ice" din amfiteatrul de vară, cu participarea artiștilor profesioniști de renume international. Se pregătește o reprezentanta unica "Sirtaki pe monocicluri pe gheață". Publicul va fi, de asemenea, surprins de decorațiile colorate, costumele luminoase și spectacolele luminoase. Spectacolele vor avea loc de mai multe ori pe săptămână din mai până în septembrie.
Nou 2019! KIDS PLANET. Parcul interactiv pentru copii cu animatronica și atracții pe apă din noul sezon va deveni centrul creativității, aptitudinilor artistice și artei. Noutatea absolută a anului 2019 va fi atelierele exclusive pentru copii de la artiștii profesioniști de circ, designeri și atleți.
Nou 2019! Centrul resortului este un complex termal spa, combinația de vindecare a izvorului termal cu cea mai pură apă de mare și tehnici antice grecești. În noul sezon branduri de renume mondial Valmont și Thalion. Meniul de spa din 2019 va fi îmbogățit cu noi proceduri pentru îngrijirea profesională a feței, precum și cu secretele și tradițiile vechiului Athos.
Nou 2019! Principalul eveniment sportiv din primăvara și toamna anului 2019 din Miraggio va fi semimaratonul Miraggio Kassandra Run, trasee care au fost testate și aprobate de campioni olimpici. În iunie și septembrie, vor avea loc festivalurile internaționale de baloane Miraggio International Balloon Fiesta și Cronwell Trophy Olympus & International Balloon Fiesta, care vor reuni echipe din întreaga Europă în Miraggio. În cadrul festivalurilor au loc spectacole uimitoare de noapte, parașutiști, plimbări in baloane și multe altele.
Nou 2019! În noul sezon, Miraggio va colabora cu cel mai renumitr bucătar-șef din Grecia, Dina Nikolaou. Ea va dezvolta meniuri exclusiviste pentru toate barurile și restaurantele stațiunii și va monitoriza calitatea alimentelor. Planurile includ, de asemenea, cursuri de gatit de la bucătari-șefi, festivaluri gastronomice și degustări.
Nou 2019! Club Miraggio. Membrii Clubului Miragio vor putea experimenta luxul real, intimitatea completă și serviciile de înaltă clasă. Suite de lux din aripa stânga a hotelului, mic dejun VIP la restaurantul Portofino, cosmetice de lux Chopard și aparate de cafea din camere, acces gratuit în zona termală din spa - toate acestea reprezintă doar o mică parte din serviciile oferite oaspeților clubului.

Localizare

Localitatea Kanistro, la 5,5 km de Paliouri, la 21 km de Nea Skioni, la 37 km de Possidi, la 110 km de aeroportul din Salonic, la 120 km de portul Salonic. Pe mare - 2 ore până la Salonic. 6 etaje, 8 lifturi. Hotelul a fost construit în 2016. Stil amfiteatru (9 nivele).
Teritoriu privat de 14 hectare. Locația și designul arhitectural vă permit să admirați muntele Athos și pitorescul golf Toroneo din orice punct. Priveliști uimitoare spre păduri de pin magnifice, grădini elegante, un port de agrement și un complex de piscine cu fântâni, palmieri și insule umbroase.

Tipul de masa

Bed and Breakfast, Full Board, Half Board 

 

Descrierea camerelor

Total 300 camere: Doubles GV (~34-36 mp), Junior Suites GV/SV/SSV (~37-39 mp), Junior Suites PF/SV (~37-39 mp), Junior Suites Family GV/SSV (~43-45 mp).
Club Miraggio: Junior Suites Premium SV 
(~37-39 mp), Junior Suites Premium SV Private Pool (~37-39 mp), Suites SV Private Pool (~79 mp), Suites Duplex SV/Private Pool (~87-89 mp).

48 camere cu piscine private.

Facilități camere: aer condiționat, TV prin satelit, seif (gratuit), cadă / duș, oglindă machiaj, uscător de păr, CD / DVD, telefon cu linie directă, facilități pentru preparare cafea / ceai, minibar, halate de baie, balcon / terasă mobilate. 2 paturi de o persoana (combinate) sau un pat dublu.


Double Rooms GV (~ 34-36 mp) Situate la parter. Pat dublu sau 2 paturi de o persoana, duș. Pentru a 3-a persoană (copil sub 12 ani) - o canapea.
Junior Suite GV (~ 37-39 mp)Situate la parter, pat dublu sau 2 paturi de o persoana, duș.
Junior Suite SV / SSV (~ 37-39 mp) Situate la parter sau la etajul al doilea, pat dublu sau 2 paturi de o persoana, cadă sau duș.
Junior Suite Pool Front / SV (~ 37-39 mp) Situate lângă piscină. Parter, pat dublu sau 2 paturi de o persoana, cadă sau duș.
Junior Suite Family GV / SSV (~ 37-39 mp) Situate la parter, plan deschis, pat dublu sau 2 paturi de o persoana, cadă și duș. Tip pat suplimentar - canapea.


Nou concept 2019 - Club Miraggio - Club Privileges.
Camerele includ apă îmbuteliată, un set exclusivist de produse cosmetice de lux de la Shopard în băi, saltele și lenjerii suplimentare, aparat de cafea Nespresso. Meniu de perne.
Mic dejun în restaurantul Portofino, Club Lounge pentru cafea sau ceai și gustări de la bucătarul chef.
Zona spa pentru oaspeții clubului - acces nelimitat la zona termală cu piscine panoramice cu apă minerală și de mare, precum și Well Life Suite cu saună finlandeză, baie turcească de aburi, saună pe bază de plante, tepidarium, duș.
Junior Suite Premium SV Club Miraggio (~ 37-39 mp) Situate în aripa de vest a hotelului. Pat dublu sau 2 paturi de o persoana, duș.
Junior Suite Premium Sea View Private Pool Club Miraggio (~ 37-39 mp) Situate în aripa de vest a hotelului. Pat dublu sau 2 paturi de o persoana, duș, piscină privată.
Suites Sea View Private Pool Club Miraggio (~ 79 mp) 2 camere, dormitor principal și living separat, piscină privată, vedere la mare.
Suites Duplex SV Private Pool Club Miraggio (~ 87-89 mp) Stil maisonette. 2 camere, dormitor și living la diferite niveluri, piscină privată, vedere la mare, foișor gratuit pe plajă.


Tip pat suplimentar - canapea.
Serviciu zilnic de curatenie in camere, schimb de lenjerie - de 3 ori pe săptămână.

 

FACILITATI CAMERA (8)

 • Seif FREE OF CHARGE

   

 • Balcon/terasa

   

 • Cada/dus

   

 • Aer conditionat

   

 • Mini-bar

   

 • Canale TV prin satelit

   

 • Uscator de par

   

 • CD / DVD player

   

INFORMATII SUPLIMENTARE (10)

 • Activities

  Nou 2019! Principalul eveniment sportiv din primăvara și toamna anului 2019 din Miraggio va fi semimaratonul Miraggio Kassandra Run, trasee care au fost testate și aprobate de campioni olimpici. În iunie și septembrie, vor avea loc festivalurile internaționale de baloane Miraggio International Balloon Fiesta și Cronwell Trophy Olympus & International Balloon Fiesta, care vor reuni echipe din întreaga Europă în Miraggio. În cadrul festivalurilor au loc spectacole uimitoare de noapte, parașutiști, plimbări in baloane și multe altele.Nou 2019! În noul sezon, Miraggio va colabora cu cel mai renumitr bucătar-șef din Grecia, Dina Nikolaou. Ea va dezvolta meniuri exclusiviste pentru toate barurile și restaurantele stațiunii și va monitoriza calitatea alimentelor. Planurile includ, de asemenea, cursuri de gatit de la bucătari-șefi, festivaluri gastronomice și degustări.

 • 1 linie de la mare

   

 • 1 dormitor

   

 • 2 dormitoare

   

 • Facilitati persoane cu dizabilitati

   

 • Animalele de companie nu sunt permise

   

 • Card de credit

  Visa, MasterCard, Amex, Diners

 • Luxurious

   

 • Novelty in hotel

  Nou 2019! Spectacol Miraggio on Ice - resortul Miraggio Thermal Spa prezintă principala noutate a sezonului 2019 - marele spectacol de gheață "Miraggio on Ice" din amfiteatrul de vară, cu participarea artiștilor profesioniști de renume international. Se pregătește o reprezentanta unica "Sirtaki pe monocicluri pe gheață". Publicul va fi, de asemenea, surprins de decorațiile colorate, costumele luminoase și spectacolele luminoase. Spectacolele vor avea loc de mai multe ori pe săptămână din mai până în septembrie.Nou 2019! KIDS PLANET. Parcul interactiv pentru copii cu animatronica și atracții pe apă din noul sezon va deveni centrul creativității, aptitudinilor artistice și artei. Noutatea absolută a anului 2019 va fi atelierele exclusive pentru copii de la artiștii profesioniști de circ, designeri și atleți.Nou 2019! Centrul resortului este un complex termal spa, combinația de vindecare a izvorului termal cu cea mai pură apă de mare și tehnici antice grecești. În noul sezon branduri de renume mondial Valmont și Thalion. Meniul de spa din 2019 va fi îmbogățit cu noi proceduri pentru îngrijirea profesională a feței, precum și cu secretele și tradițiile vechiului Athos.Nou 2019! Principalul eveniment sportiv din primăvara și toamna anului 2019 din Miraggio va fi semimaratonul Miraggio Kassandra Run, trasee care au fost testate și aprobate de campioni olimpici. În iunie și septembrie, vor avea loc festivalurile internaționale de baloane Miraggio International Balloon Fiesta și Cronwell Trophy Olympus & International Balloon Fiesta, care vor reuni echipe din întreaga Europă în Miraggio. În cadrul festivalurilor au loc spectacole uimitoare de noapte, parașutiști, plimbări in baloane și multe altele.Nou 2019! În noul sezon, Miraggio va colabora cu cel mai renumitr bucătar-șef din Grecia, Dina Nikolaou. Ea va dezvolta meniuri exclusiviste pentru toate barurile și restaurantele stațiunii și va monitoriza calitatea alimentelor. Planurile includ, de asemenea, cursuri de gatit de la bucătari-șefi, festivaluri gastronomice și degustări.Nou 2019! Club Miraggio. Membrii Clubului Miragio vor putea experimenta luxul real, intimitatea completă și serviciile de înaltă clasă. Suite de lux din aripa stânga a hotelului, mic dejun VIP la restaurantul Portofino, cosmetice de lux Chopard și aparate de cafea din camere, acces gratuit în zona termală din spa - toate acestea reprezintă doar o mică parte din serviciile oferite oaspeților clubului.

 • Personal multibilingv

FACILITATI HOTEL (20)

 • Sala de conferinte

  Centru de conferințe în hotel, capacitate de până la 450 de persoane, echipament tehnic.

 • Parcare FREE OF CHARGE

   

 • Jacuzzi

   

 • Medic PAYABLE SERVICE

   

 • Room Service PAYABLE SERVICE

   

 • Spa PAYABLE SERVICE

  MYTHTHIA Thermal Spa (10.00-19.00) Tratamente faciale și corporale, masaj, scrub prin utilizarea metodelor tradiționale, manichiură, pedichiură, piscină Thalasso, sauna, hamam, tepidarium, aroma terapie sauna cu plante, duș Vichy, Myrthia Bar.

 • Transferuri

  Minibus către statiunea Pefkohori - 1 dată pe zi. Mașini electrice pe teritoriul resortului.

 • Bus stop

  la 5.5 km

 • Relax Pool

  Piscina Vip Relax cu hidromasaj (cu apă de mare)

 • Piscina cu apa de mare

  piscină centrală cu apă de mare (cu 2 poduri)

 • Helicopter platform

   

 • Servicii VIP

  Heliport, închiriere de avioane private, iahturi, lecții private, picnicuri, evenimente culturale și folclorice, servicii de croitorie, delicatese rafinate și produse locale. Club Miraggio. Membrii Clubului Miragio vor putea experimenta luxul real, intimitatea completă și serviciile de înaltă clasă. Suite de lux din aripa stânga a hotelului, mic dejun VIP la restaurantul Portofino, cosmetice de lux Chopard, cafetiere in camere, acces gratuit în zona termală din spa - toate acestea reprezintă doar o mică parte din serviciile oferite oaspeților clubului.

 • Wi-Fi internet in spatiile publice

   

 • Masaj PAYABLE SERVICE

   

 • Coafor PAYABLE SERVICE

   

 • Port/Marina

  "MARINA" Port cu posibilitate de a găzdui 81 de iahturi, cu dimensiuni cuprinse între 10 și 40 de metri, pe tot parcursul anului.

 • Sauna PAYABLE SERVICE

   

 • Hamam

   

 • Sala de antrenament

   

 • Receptie 24H

   

PLAJA (4)

 • Umbrele FREE OF CHARGE

   

 • Sezlonguri FREE OF CHARGE

   

 • Prosoape de plaja FREE OF CHARGE

   

 • Nisip si pietris

  la hotel

 • RESTAURANTE SI BARURI (5)
  • Restaurant a la carte

   Restaurant italian à la carte Portofino, braserie lângă piscină - Oasis, restaurant de fructe de mare Toroneo

  • Restaurant principal

   Kritamo

  • Bar principal

    

  • Bar pe plaja

    

  • Bar

   5 baruri (bar la piscina Oasis, bar pe plajă Oasis, barl Mirage, bar Sommelier 8-Wine, bar Myrthia Health (in Spa)

  SPORT (5)
  • Baschet FREE OF CHARGE

    

  • Volei FREE OF CHARGE

    

  • Tenis PAYABLE SERVICE

   3 terenuri de tenis - gratuit (iluminat - contra cost)

  • Sporturi nautice PAYABLE SERVICE

    

  • Diving PAYABLE SERVICE

    

  DIVERTISMENT (2)
  • Show

   Nou 2019! Spectacol Miraggio on Ice - resortul Miraggio Thermal Spa prezintă principala noutate a sezonului 2019 - marele spectacol de gheață "Miraggio on Ice" din amfiteatrul de vară, cu participarea artiștilor profesioniști de renume international. Se pregătește o reprezentanta unica "Sirtaki pe monocicluri pe gheață". Publicul va fi, de asemenea, surprins de decorațiile colorate, costumele luminoase și spectacolele luminoase. Spectacolele vor avea loc de mai multe ori pe săptămână din mai până în septembrie.

  • Muzica live

   seri cu muzica live

PENTRU COPII (9)

 • Pat pentru copil

   

 • Baby - sitting PAYABLE SERVICE

   

 • Club pentru copii

  Pentru copiii de la 4 ani la 16 ani (activități artistice, intelectuale și active, plimbări, jocuri în splash-park, mini-disco etc.) Nou 2019! KIDS PLANET. Parcul interactiv pentru copii cu animatronica și atracții pe apă din noul sezon va deveni centrul creativității, aptitudinilor artistice și artei. Noutatea absolută a anului 2019 va fi atelierele exclusive pentru copii de la artiștii profesioniști de circ, designeri și atleți.

 • Infant

  radio nanny, încălzitor de lapte, sterilizatoare

 • Kid's master class

  Noutatea absolută a anului 2019 va fi atelierele exclusiviste pentru copii de la artiști profesioniști de circ, artiști, designeri și atleți.

 • Animatie pt. copii

   

 • Baby carriage

   

 • Baby creche PAYABLE SERVICE

  crese (4-23 luni și 23-47 luni)

 • Piscina pt. copii cu apa de mare

Don't miss our special offer